Het Sprookjesfestival

Een magische kerstvakantie

In de kerstvakantie staat er weer een magisch programma klaar, vol prinsessen, De Kleine Zeemeermin, Alice en een Sprookjessprokkelaar. Tussendoor kan je in de foyer lekker spelen en wie weet kun je zelfs jouw favoriete sprookjeshelden ontmoeten. Knutselen, spelletjes spelen en schminken, voor iedereen is er wel iets leuks te beleven. Dit wordt weer een kerstvakantie om nooit te vergeten!

Enkele hoogtepunten

De Sprookjessprokkelaar
Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling. Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek?

De Kleine Zeemeermin
Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical. Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

De Rattenvanger 
Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Op een avond wordt er op de deur van de burgemeester geklopt. Als hij open doet staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. De Rattenvanger van Hamelen is een spannend en magisch sprookje vol live muziek, poppenspel en heel veel humor.

Alice
De voorstelling, gebaseerd op Alice in Wonderland, is een bizarre tocht van Alice door het fantasierijke landschap van haar eigen droomwereld. Op zoek naar het konijn valt Alice in een wereld waarin kat, muis en rups zich niets aantrekken van de wijsheid van een wijsneus. Alice verandert van persoon, wordt afwisselend groot en klein en blijft in haar achtervolging van het konijn steken bij personages die ze liever niet had willen ontmoeten…

Het programma:

Do 27 dec The Fairy Queen (alle leeftijden)
Vr 28 dec Sprookjessprokkelaar
Vr 28 dec Vos en Haas in gevaar (4+)
Za 29 dec De Kleine Zeemeermin
Za 29 dec Kabouter Thijm (3+)
Zo 30 dec Alice (6+)
Zo 30 dec Baba Jaga (6+)
Zo 30 dec De Rattenvanger (6+)

 


diagonale streep Uitgelicht

Ellen ten Damme - Paris Berlin | Reprise

Ellen ten Damme

Paris Berlin | Reprise
zo 18 nov 20.00 uur

informatie Meer info

Mnozil Brass - CIRQUE

Mnozil Brass

CIRQUE
vr 28 sep 20.00 uur

informatie Meer info

Yuri Honing & Acoustic Quartet - Goldbrun

Yuri Honing & Acoustic Quartet

Goldbrun
zo 23 sep 15.30 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Ma

Loek Peters voor het eerst alleen op het toneel in Ma

Ma van Hugo Borst

kalender zo 16 september 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op