Leercollega Club Cele

Profiel Leercollega Club Cele

Wij zoeken een leercollega! Leercollega? Ja, je wordt behandeld als iedere andere collega terwijl je de ruimte hebt om te leren. Hoe fijn is dat?

Wie zijn wij?

Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. Met een programmering van debat tot theatercollege en van duurzaam café tot VPRO Tegenlicht Meet-up kunnen inwoners van de brede regio Zwolle er wekelijks terecht voor de nodige dosis kennis, verdieping en inspiratie. Club Cele inspireert de stad en is een vertrekpunt om te komen van denken naar doen. Het is onderdeel van de vaste programmering van Zwolse theaters.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je mag aan de slag op een inspirerende werkplek, namelijk Stadsschouwburg Odeon. Hier kom je dagelijks in aanraking met nieuwe, interessante mensen. Elke dinsdagavond ben je aanwezig bij de Club Cele Meet Up waar je de bezoekers ontvangt, live Twitter verslag doet en na afloop aan de bar kunt napraten met collega’s, gasten en bezoekers.

Onder goede begeleiding leer je werken in Mailchimp waar je de twee wekelijkse nieuwsbrief in schrijft, houd je de website bij in het CMS systeem en plan je berichten in voor Facebook en Twitter. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en de content op de Club Cele kanalen.

Buiten de technische vaardigheden, word je creatieve brein bij Club Cele volop geprikkeld. Je brainstormt met collega, programmeur en mede-initiatiefnemer Gooitske Zijlstra over invalshoeken, gasten, onderwerpen en nieuwe ideeën om het platform actueel en vernieuwend te houden. Ook kom je in aanraking met een gevarieerde groep van inwoners en professionals uit de regio Zwolle. De ultieme kans om je netwerk uit te breiden!

Tijdens je stageperiode ben je elke dinsdagavond welkom om aan te schuiven bij het Club Cele diner, waar je kennismaakt met de gasten. Een vergoeding wordt in overleg bepaalt.

Werkzaamheden:

- je bent redacteur (gasten regelen, persberichten schrijven, draaiboeken maken)
- je maakt content voor Social kanalen en de website (beeld, tekst en video)
- je denkt mee over de invulling van het programma
- je schrijft de nieuwsbrief
- je maakt verbindingen tussen actualiteit en het programma van Club Cele
- je draagt nieuwe ideeën aan op allerlei gebieden
- iedere dinsdagavond ontmoet je het publiek van Club Cele tijdens de vaste avond, waarop je live Twittert

Wat kun jij ons bieden?

Als leercollega bij Club Cele ben je pro actief en nieuwsgierig. Je wacht niet tot de opdracht naar je toe komt, maar je bent in staat om vooruit te denken. Niet alleen studenten zijn welkom. Iedereen die op zoek is naar een leer- en werkplek is welkom om op de vacature reageren. Tegen deadlines werken is geen probleem voor jou en je bent flexibel met het indelen van de werkweek. Je bent communicatief vaardig, denkt buiten het kader en je zintuigen staan altijd aan als er iets gaande is in je omgeving. Je wilt van denken naar doen komen en je hebt zin om met Club Cele en je collega’s te veroorzaken in de regio Zwolle. Je spreekt niet alleen met de community, je luistert ook naar je (interne) opdrachtgever(s), om te zien hoe je doelstellingen kunt vertalen naar het programma en social media. Dat maakt jou iemand die altijd betrokken is bij zowel de organisatie als de community. Gedurende een periode van vier tot zes maanden ben jij 36 uur per week beschikbaar, waaronder de dinsdagavond.

Zie jij jezelf aan het werk én zo nu en dan gezellig aan de bar bij Club Cele? Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar: redactie@clubcele.nl t.a.v. Gooitske Zijlstra!

Zowel studenten, mensen die nieuwe professionele ervaring op willen doen of afstand hebben tot de arbeidsmarkt zijn welkom om te solliciteren! Kortom: zoek je een werk- en leerplek: dan horen wij graag van je!

Let op: solliciteer je niet als student? Dat kan! De stagevergoeding komt dan te vervallen, maar een andere oplossing is mogelijk. Laten we het gesprek aangaan en kijken naar de mogelijkheden.


diagonale streep Uitgelicht

Limbo - Een bedwelmende mix van circus en acrobatiek

Limbo

Een bedwelmende mix van circus en acrobatiek
di 29 mei 20.00 uur

informatie Meer info

Herman van Veen

Herman van Veen

24 t/m 26 mei

informatie Meer info

Opera Zuid - Un Ballo in Maschera

Opera Zuid

Un Ballo in Maschera
do 21 jun 19.30 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Start kaartverkoop seizoen 18/19

De nieuwe programmagids is uit!

Kaartverkoop seizoen 18/19 start op zaterdag 26 mei om 10.00 uur

kalender vr 11 mei 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op