Twee theaters

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het. 

De Theaters

Schouwburg Odeon
Schouwburg Odeon: het culturele hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken. En waar 's avonds inspiratie en vernieuwing centraal staan tijdens één van de vele programma’s. Theatermaker en -bezoeker treffen elkaar op deze plek waar het de hele dag goed toeven is, ook als er geen voorstelling op het programma staat. De stadsschouwburg voor de theaterkenner en de theatermaagd: Odeon bruist, schuurt en verleidt. 

Theater De Spiegel
Theater De Spiegel: groots en met allure. Het prachtige theater aan het stijlvolle Spinhuisplein. Waar je heen gaat voor een complete avond uit en culinair verrast wordt met arrangementen en diners. Vanuit de rode pluche stoelen kun je hier genieten van grote namen van eigen bodem en indrukwekkende internationale producties. Een locatie die de zintuigen prikkelt en regelmatig gebruikt word voor intieme meetings, grote congressen en zakelijke events. Het theater waar men samenkomt voor culturele ontmoetingen: De Spiegel verbindt, raakt en inspireert. 


Eten & Drinken

Café Foyé
Café Foyé: de entrée van Schouwburg Odeon waar je geniet van kunst & cultuur. Én van de lekkerste koffies, een (h)eerlijke boterham, zoete en hartige lekkernijen en diverse (non)alcoholische versnaperingen. Een hotspot die dagelijks om 10.00 uur haar deuren opent voor cultuurliefhebbers in alle soorten en maten. Om te tafelen, te werken, te ontmoeten en vooral te genieten. Op het menu staan voornamelijk regionale en duurzame producten, die met zorg zijn geselecteerd. Voorafgaand aan een film- of theaterbezoek kan er gegeten worden in Diné Foyé.

Koperen Kees
De Koperen Kees is in het theater het koperen plaatje dat de centrale plek op het podium aangee . Koperen Kees is in Theater de Spiegel de centrale plek waar het theater begint en eindigt. Met bijzonder smaakvol dineren vooraf en lekker borrelen na de voorstelling, maakt u uw theaterbelevenis helemaal compleet. 


Club Cele zet de stad in beweging

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Met een programmering van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht meet-up kunnen inwoners van de brede regio Zwolle er wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Club Cele jaagt aan, zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie. Succesvolle voorbeelden daarvan zijn onder andere de ingebruikname van de brugwachtershuisjes, de ontwikkeling van het stadsstrand Strend en de watertaxi. Ontmoet elkaar bij Club Cele, praat over thema’s in de stad en kom samen in actie om waanzinnige ideeën te realiseren!


diagonale streep Uitgelicht

Het Nationale Theater -  The Nation - Een zesdelige theaterthriller over een op hol geslagen samenleving

Het Nationale Theater - The Nation

Een zesdelige theaterthriller over een op hol geslagen samenleving
2 t/m 3 dec

informatie Meer info

Lift Me Up!: De Dansers - The Basement

Lift Me Up!: De Dansers

The Basement
za 18 nov
16.30
19.30

informatie Meer info

Nederlands Dans Theater 1 - Adrift

Nederlands Dans Theater 1

Adrift
di 10 okt 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

TERROR: een ‘battle’ tussen gevoel en verstand

TERROR

Een 'battle' tussen gevoel en verstand

kalender vr 15 september 2017

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op