Leercollega Club Cele

Vacature leercollega Club Cele

Wij zoeken een leercollega! Leercollega? Ja, je wordt behandeld als iedere andere collega terwijl je de ruimte krijgt om te leren. Hoe fijn is dat?

Wie zijn wij?
Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema's, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie.


Leercollega Florine Rubingh laat in deze vlog zien hoe het is om leercollega bij Club Cele te zijn!

Wat kunnen wij jou bieden?
Je mag aan de slag op een inspirerende werkplek, namelijk Stadsschouwburg Odeon. Hier kom je dagelijks in aanraking met nieuwe, interessante mensen. Elke dinsdagavond ben je aanwezig bij de Club Cele Meet Up, waar je de bezoekers ontvangt, live verslag doet op Twitter en na afloop aan de bar kunt napraten met collega’s, gasten en bezoekers.

Onder goede begeleiding leer je werken in Mailchimp waar je de twee wekelijkse nieuwsbrief schrijft, houd je de website bij in het CMS-systeem en plan je berichten in voor Facebook en Twitter. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en de content op de Club Cele kanalen.

Buiten de technische vaardigheden, word je creatieve brein bij Club Cele volop geprikkeld. Je brainstormt met collega, programmeur en mede-initiatiefnemer Gooitske Zijlstra over invalshoeken, gasten, onderwerpen en nieuwe ideeën om het platform actueel en vernieuwend te houden. Ook kom je in aanraking met een gevarieerde groep van inwoners en professionals uit de regio Zwolle. De ultieme kans om je netwerk uit te breiden en te leren hoe je mensen in beweging zet, dus!

Tijdens je stageperiode ben je iedere dinsdagavond welkom om aan te schuiven bij het Club Cele diner, waar je kennismaakt met de gasten. 

Werkzaamheden:
- je bent redacteur (gasten regelen, persberichten schrijven, draaiboeken maken)
- je maakt content voor Social kanalen en de website (beeld, tekst en video)
- je denkt mee over de invulling van het programma
- je schrijft de nieuwsbrief
- je maakt verbindingen tussen actualiteit en het programma van Club Cele
- je draagt nieuwe ideeën aan op allerlei gebieden
- iedere dinsdagavond ontmoet je het publiek van Club Cele tijdens de vaste avond, waarop je live Twittert

Wat kun jij ons bieden?
Als leercollega bij Club Cele ben je pro actief en nieuwsgierig. Je wacht niet tot de opdracht naar je toekomt, maar je bent in staat om vooruit te denken. HBO studenten van bijvoorbeeld Journalistiek, Communicatie of Social Work zijn van harte welkom om te solliciteren. Tegen deadlines werken is geen probleem voor jou en je bent flexibel met het indelen van de werkweek. Je bent communicatief vaardig, denkt buiten het kader en je zintuigen staan altijd aan als er iets gaande is in je omgeving. Je wilt van denken naar doen komen en je hebt zin om met Club Cele en je collega’s te veroorzaken in de regio Zwolle. Je spreekt niet alleen met de community, je luistert ook naar je (interne) opdrachtgever(s), om te zien hoe je doelstellingen kunt vertalen naar het programma en social media. Dat maakt jou iemand die altijd betrokken is bij zowel de organisatie als de community. Gedurende een periode van zes maanden ben jij vier of vijf dagen per week beschikbaar, waaronder de dinsdagavond.

Zie jij jezelf aan het werk én zo nu en dan gezellig aan de bar bij Club Cele? Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar: redactie@clubcele.nl t.a.v. Gooitske Zijlstra!

Ben jij een HBO student en zoek je een werk- en leerplek: dan horen wij graag van je! De hoogte van je vergoeding bepalen we in overleg.

Let op: solliciteer je niet als student? Dat kan! De stagevergoeding komt dan te vervallen, maar een andere oplossing is mogelijk. Laten we het gesprek aangaan en kijken naar de mogelijkheden.


diagonale streep Uitgelicht

't Schaep met de 5 Pooten - naar de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser en Harry Bannink

't Schaep met de 5 Pooten

naar de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser en Harry Bannink
28 t/m 30 nov

informatie Meer info

All Over - Acts of Love - ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All Over - Acts of Love

ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool
ma 2 dec 20.00 uur

informatie Meer info

Het Zwanenmeer - Charkov City Opera & Ballet

Het Zwanenmeer

Charkov City Opera & Ballet
wo 25 dec 15.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Makers gezocht voor Theater Na de Dam

Makers gezocht voor Theater Na de Dam

4 mei, 21.00 uur

kalender di 12 november 2019

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op