Vacature medewerker educatie en talentontwikkeling

voor 24 uur per week

Zwolse theaters zoekt een medewerker educatie en talentontwikkeling voor 24 uur per week

Zwolse theaters, twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het.

De medewerker educatie en talentontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het educatie- en talentbeleid van Zwolse theaters. Je gaat samenwerkingsverbanden aan met onderwijsinstellingen in de regio (hbo, mbo, vo en po) en onderhoudt deze. Je geeft in samenwerking met de scholen en opleidingen vorm aan talentontwikkeling. Je bent medeverantwoordelijk voor het TheaterLAB, welke gevestigd is in de Spiegel. Het TheaterLAB is een samenwerking tussen Zwolse theaters en diverse onderwijsinstellingen in de stad: Een huis waar talentontwikkeling, jonge kunst en experiment samen komen. Je coördineert de activiteiten en je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het hybride productiehuis i.s.m. Poppodium Hedon en je onderhoudt contacten met nieuwe makers en stadsgezelschappen. Je werkt samen met de Jeugdprogrammeur en bent onderdeel van Domein Inhoud: marketing & programmering.

Wie ben jij?
Je bent in staat om de ontwikkelvraag van onderwijsinstellingen te vertalen naar het talentontwikkelbeleid van Zwolse theaters. Je ontwikkelt je eigen visie op talentontwikkeling. Je bent tevens in staat om beleid van educatie om te vormen naar vraaggericht werken. Je legt gemakkelijk contact op verschillende niveaus en je beschikt over een netwerk in de regio. Je bent continu gericht op nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bent tevens op de hoogte van (nieuwe) subsidieregelingen. Je hebt ruime affiniteit met de artistieke-/culturele- en de onderwijssector. Daarnaast ondersteun je de missie en visie van Zwolse theaters en draagt deze uit. Je werkt zelfstandig, maar maakt graag onderdeel uit van een team. Je kan goed samenwerken, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Je profiel
Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Theater Studies, Kunstmanagement of theaterwetenschappen in combinatie met een achtergrond in het onderwijs. Je bent gedreven en laveert gemakkelijk tussen verschillende belangen in een dynamische omgeving en hebt passie voor theater!

Wat bieden wij jou?
Werken bij Zwolse theaters betekent meewerken aan iets unieks! Een baan voor 24 uur per week met arbeidsvoorwaarden conform de CAO Nederlandse podia.

Interesse?
Stuur dan voor 17 mei 2018 een e-mail met je CV en motivatiebrief naar Zwolse theaters: t.a.v. Laura Meijer, HR adviseur, sollicitatie@zwolsetheaters.nl . Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anna Bouwman, manager domein inhoud, 038-4288280 of a.bouwman@zwolsetheaters.nl.


diagonale streep Uitgelicht

Nederlandse Reisopera - Der Fliegende Holländer

Nederlandse Reisopera

Der Fliegende Holländer
do 31 mei 19.30 uur

informatie Meer info

Opera Zuid - Un Ballo in Maschera

Opera Zuid

Un Ballo in Maschera
do 21 jun 19.30 uur

informatie Meer info

Herman van Veen

Herman van Veen

25 t/m 26 mei

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Start kaartverkoop seizoen 18/19

De nieuwe programmagids is uit!

Kaartverkoop seizoen 18/19 start op zaterdag 26 mei om 10.00 uur

kalender vr 11 mei 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op