Vacature:

Medewerker educatie en talentontwikkeling

Zwolse theaters zoekt een medewerker educatie en talentontwikkeling voor 24 uur per week!

Zwolse theaters, twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het.

De medewerker educatie en talentontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het educatie- en talentbeleid van Zwolse theaters. Je gaat samenwerkingsverbanden aan met onderwijsinstellingen in de regio (hbo, mbo, vo en po) en onderhoudt deze. Je geeft in samenwerking met de scholen en opleidingen vorm aan talentontwikkeling. Je bent medeverantwoordelijk voor  het TheaterLab, welke gevestigd is in de Spiegel. Het TheaterLAB is een samenwerking tussen Zwolse theaters en diverse onderwijsinstellingen in de stad: Een huis waar talentontwikkeling, jonge kunst en experiment samen komen. Je coördineert de activiteiten en je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het hybride productiehuis i.s.m. Poppodium Hedon en je onderhoudt contacten met nieuwe makers en stadsgezelschappen. Je werkt samen met de Jeugdprogrammeur en bent onderdeel van de teams marketing & programmering.

Wie ben jij?
Je bent in staat om de ontwikkelvraag van onderwijsinstellingen te vertalen naar het talentontwikkelbeleid van Zwolse theaters. Je ontwikkelt je eigen visie op talentontwikkeling. Je bent tevens in staat om beleid van educatie om te vormen naar vraaggericht werken. Je legt gemakkelijk contact op verschillende niveaus en je beschikt over een netwerk in de regio. Je bent continu gericht op nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bent tevens op de hoogte van (nieuwe) subsidieregelingen. Je hebt ruime affiniteit met de artistieke-/culturele- en de onderwijssector. Daarnaast ondersteun je de missie en visie van Zwolse theaters en draagt deze uit. Je werkt zelfstandig, maar maakt graag onderdeel uit van een team. Je kan goed samenwerken, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Je profiel
Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau, relevante werkervaring in de culturele sector dan wel een achtergrond in het onderwijs. Je bent gedreven, laveert gemakkelijk tussen verschillende belangen in een dynamische omgeving en hebt passie voor theater!

Wat bieden wij jou?
Werken bij Zwolse theaters betekent meewerken aan iets unieks! Een baan voor 24 uur per week met arbeidsvoorwaarden conform de CAO Nederlandse podia.

Interesse?
Stuur dan voor 16 augustus 2019 een e-mail met je CV en motivatiebrief naar Zwolse theaters: sollicitatie@zwolsetheaters.nl. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Anna Bouwman, adjunct directeur via 038-4288280 of a.bouwman@zwolsetheaters.nl.


diagonale streep Uitgelicht

GAS - Toneelgroep Jan Vos i.s.m. het Noord Nederlands Toneel

GAS

Toneelgroep Jan Vos i.s.m. het Noord Nederlands Toneel
wo 9 okt 19.30 uur

informatie Meer info

Amadeus - De Theateralliantie en Het Nationale Theater i.s.m. OPERA2DAY

Amadeus

De Theateralliantie en Het Nationale Theater i.s.m. OPERA2DAY
12 t/m 13 nov

informatie Meer info

Scapino Ballet - Cathedral | Marcos Morau

Scapino Ballet

Cathedral | Marcos Morau
wo 6 nov 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Zwolse theaters en Historisch Centrum Overijssel vieren en bevragen 100 jaar vrouwenkiesrecht

Zwolse theaters en Historisch Centrum Overijssel vieren en bevragen 100 jaar vrouwenkiesrecht

‘Van korset tot papadag’ op dinsdag 1 oktober in Schouwburg Odeon

kalender wo 31 juli 2019

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op