Vacature officemanager Sales en Evenementen (binnendienst)

voor 32 uur per week

Ben jij een organisatietalent met passie voor theater? Ben jij een gemotiveerde commerciële ondersteuner? Dan nodigen we jou uit de uitdaging aan te gaan!

Zwolse theaters zoekt een enthousiaste

Officemanager Sales en Evenementen (binnendienst) (32 uur per week)

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het!

Wat ga je doen?
Je draagt zorg voor een optimale ondersteuning van je collega’s op de sales afdeling. Je stelt de collega’s van het domein sales in staat om het gezicht naar buiten te kunnen zijn. Je draagt er actief aan bij dat Zwolse theaters bekend staat als een top locatie voor congressen en evenementen in de regio. Je ondersteunt de accountmanagers op administratief gebied. Daarnaast heb je een aantal opdrachtgevers van kleine evenementen en congressen in eigen beheer. Je maakt daarbij zelf de offertes en je hebt zelf het contact met de klant. Je zorgt voor een optimale telefonische bereikbaarheid van domein sales en je beheert de algemene sales mailbox. Door je werkervaring kan jij goed meedenken met de accountmanagers en opdrachtgevers en draag je zorg voor een goede administratieve afwikkeling.

Wie ben jij?
Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, je hebt een passie voor evenementen en een hart voor theater! Je vindt het een uitdaging de accountmanagers te ondersteunen bij het administratieve gedeelte van het verkoopproces. Je bent in staat zelfstandig te werken aan je eigen klantportfolio. Je werkt daarbij zowel zelfstandig als nauw samen met je collega’s binnen het domein sales. Je draagt proactief bij aan het onderhouden en beheren van een optimale relatie met de klant. Je ziet commerciële kansen, bent creatief en ondernemend.

Je profiel
Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO+/HBO opleiding, in een commerciële richting en/of aangevuld met ervaring op het gebied van officemanagement. Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring. Het is een pré als je de afgelopen jaren een netwerk hebt opgebouwd binnen de eventbranche en/of MICE. Je bent communicatief vaardig, organisatorisch sterk, een echte teamplayer en resultaatgericht.

Wij bieden
Een uitdagende baan bij het culturele hart van Zwolle. Je komt te werken in een organisatie waar veel ruimte wordt geboden voor creativiteit en vernieuwing. Het gaat om een dienstverband voor minimaal 32 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden, conform CAO Nederlandse Podia.

Interesse
Stuur voor donderdag 21 juni 2017 een email met je CV en motivatiebrief naar Zwolse theaters.: t.a.v. Laura Meijer, HR adviseur, sollicitatie@zwolsetheaters.nl. De gesprekken vinden plaats in de week van maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Robert Vugteveen, manager afdeling Sales & Evenementen op 0384277383 of r.vugteveen@zwolsetheaters.nl.


diagonale streep Uitgelicht

Momix - Opus Cactus

Momix

Opus Cactus
di 6 nov 20.00 uur

informatie Meer info

Damien Jurado

Damien Jurado

za 6 okt 20.00 uur

informatie Meer info

Theater Utrecht - Thuislozen

Theater Utrecht

Thuislozen
17 t/m 18 okt

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Verspreiding theatergidsen

Verspreiding theatergidsen

kalender do 14 juni 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op