vacature Stadsfestival Stagiair(e)s productie

gedurende 40 dagen in juli/augustus

Dit jaar vindt de zevende editie van het Stadsfestival plaats. Een meerdaags theaterfestival met een gevarieerd aanbod van muziek, theater, dans, opera, eten en drinken dat zich afspeelt in Zwolle. Het Noordereiland, naast Theater De Spiegel, wordt omgetoverd tot een bruisend festivalterrein. Voor dit bijzondere festival is Stichting Blauwvingerproducties op zoek naar een tweetal stagiair(e)s voor de productie van het Stadsfestival.

Heb jij een hands-on mentaliteit en denk jij in oplossingen? Als stagiair(e) productie help jij mee het festival in goede banen te leiden en ondersteun je bij de (pré-)productie van alle voorstellingen die plaatsvinden. Je onderhoudt contacten met leveranciers en werkt mee aan het maken van het festival draaiboek. Je draait mee in het kleine team van het Stadfestival en leert zo van binnenuit hoe een theaterfestival wordt georganiseerd van A tot Z.

Wij verwachten

Dat je een relevante HBO-studie volgt. Je bent een proactieve, hardwerkende doener die overzicht houdt, eigen verantwoordelijkheid kan nemen en graag wil leren. Vanzelfsprekend vind je het niet erg om hard te werken, of buiten kantooruren te werken en praktische taken zijn niet te min voor je. Je bent resultaatgericht en communiceert helder.

Wij bieden

Een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen. Je draait mee in een zeer productief, inventief klein team. Je inbreng is van harte welkom. In overleg kijken we naar jouw leerdoelen en welke werkzaamheden daar het beste bij passen.

Aangezien de stage in de zomer valt bieden we je de mogelijkheid je stage af te ronden vóór het nieuwe schooljaar begint. Vakantie is in overleg te combineren. Daarnaast ontvang je een leuke stagevergoeding.

Interesse

Zie je deze stage wel zitten? Voor vragen en inleveren van je sollicitatie (motivatie en cv) kun je mailen naar productie@stadsfestival.nl o.v.v. ‘Stage productie’. Dit kan tot 30 april 2018


diagonale streep Uitgelicht

Damien Jurado

Damien Jurado

za 6 okt 20.00 uur

informatie Meer info

Mnozil Brass - CIRQUE

Mnozil Brass

CIRQUE
vr 28 sep 20.00 uur

informatie Meer info

Momix - Opus Cactus

Momix

Opus Cactus
di 6 nov 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Verspreiding theatergidsen

Verspreiding theatergidsen

kalender do 14 juni 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op