Vacature Stagiair Marketing en Communicatie Stadsfestival

Ben je een cultuurbeest, een goede teamspeler en wil jij echt het marketingvak leren? Dan zit je deze zomer bij het Stadsfestival helemaal op je plek!

Van donderdag 31 augustus t/m zondag 3 september 2017 vindt de zesde editie van het leukste festival van Zwolle plaats, het Stadsfestival en daar kun jij aan meewerken! Het Stadsfestival Zwolle zoekt namelijk een meewerkstagiair marketing en communicatie voor 4 dagen per week.

Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek, dans en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Stadsfestival Zwolle is op zoek naar een nieuwe collega. In de functie van stagiair marketing en communicatie ondersteun je de marketeers op heel veel terreinen. Je bent een echte spin in het web. Zo zorg je ervoor dat op onze website de meest actuele informatie te vinden is, bedenk je content voor onze social media kanalen, maak je nieuwsbrieven en denk je mee over marketingcampagnes voor de verschillende voorstellingen. Daarnaast sta je dagelijks in contact met productiehuizen en andere afdelingen binnen het festival en zorg je ervoor dat de stroom aan publiciteitsmateriaal die binnenkomt goed georganiseerd wordt en zichtbaar is in de binnenstad. Je bent een redacteur en een speurneus in het verzamelen van nieuws/content over voorstellingen én je bent in staat publieksgroepen te vinden en beschrijven. Kortom een pittige klus, voor een pittige stagiair(e). Durf jij de uitdaging aan?

Wie zijn wij?

Je komt in dienst bij Zwolse theaters. Bij Zwolse theaters staat vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel. Schouwburg Odeon is: het culturele hart van de stad en Theater de Spiegel: groots en met allure. Binnen het theater kom je te werken op de marketing –en programmeringsafdeling, een afdeling waar enthousiasme en betrokkenheid centraal staan. Je zult hier als volwaardig lid opgenomen worden in het team. Geen koffie en broodjes halen, bij Zwolse theaters leer je echt het vak.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een aanpakker die niet terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Je bent communicatief, leergierig, stressbestendig en nauwkeurig. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Je volgt een relevante HBO opleiding, zoals communicatie, journalistiek, media & entertainment management  e.d.. Je bent cultuurminded en hebt affiniteit met theater, festivals en podiumkunsten. Je bent tenminste 3 maanden in de zomer beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Zwolle. Fulltime beschikbaarheid tijdens en in aanloop naar festival is een vereiste.

Uiteraard krijg je een stagevergoeding tijdens de periode die je stage loopt à €250,- per maand en mag je gratis naar de voorstellingen bij Zwolse theaters.

Interesse? Mail dan naar: sollicitatie@zwolsetheaters.nl o.v.v. Sollicitatie Stagiair Marketing & Communicatie Stadsfestival. Graag voor 18 juni 2017 reageren. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Nienke Schutte, Marketing & Communicatie, 038-4277375 of n.schutte@zwolsetheaters.nl


diagonale streep Uitgelicht

Romeo en Julia - Toneelgroep Oostpool

Romeo en Julia

Toneelgroep Oostpool
22 t/m 23 mrt

informatie Meer info

Alex Klaasen in Showponies | revue

Alex Klaasen in Showponies | revue

za 2 jun 20.00 uur

informatie Meer info

Jakop Ahlbom - Innenschau

Jakop Ahlbom

Innenschau
vr 23 mrt 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Start kaartverkoop Philippe Geubels

Start kaartverkoop Philippe Geubels

Voorstelling Bedankt voor Alles op 18 en 19 april

kalender ma 22 januari 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op