Vacature Stagiair Marketing en Communicatie Stadsfestival

Ben je een cultuurbeest, een goede teamspeler en wil jij echt het marketingvak leren? Dan zit je deze zomer bij het Stadsfestival helemaal op je plek!

Dit jaar vindt van 30 augustus tot en met 2 september de zevende editie van het Stadsfestival plaats. Een meerdaags theaterfestival met een gevarieerd aanbod van muziek, theater, dans, opera, eten en drinken dat zich afspeelt in Zwolle. Het Noordereiland, naast Theater De Spiegel, wordt omgetoverd tot een bruisend festivalterrein. Het Stadsfestival Zwolle zoekt een meewerkstagiair marketing en communicatie voor 4 dagen per week.

In de functie van stagiair marketing en communicatie ondersteun je de marketeers op heel veel terreinen. Je bent een echte spin in het web. Zo zorg je ervoor dat op onze website de meest actuele informatie te vinden is, bedenk je content voor onze social media kanalen, maak je nieuwsbrieven en denk je mee over marketingcampagnes voor de verschillende voorstellingen. Daarnaast sta je dagelijks in contact met productiehuizen en andere afdelingen binnen het festival en zorg je ervoor dat de stroom aan publiciteitsmateriaal die binnenkomt goed georganiseerd wordt en zichtbaar is in de binnenstad. Je bent een redacteur en een speurneus in het verzamelen van nieuws/content over voorstellingen én je bent in staat publieksgroepen te vinden en beschrijven. Kortom een pittige klus, voor een pittige stagiair(e). Durf jij de uitdaging aan?

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een aanpakker die niet terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Je bent communicatief, leergierig, stressbestendig en nauwkeurig. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Je volgt een relevante HBO opleiding, zoals communicatie, journalistiek, media & entertainment management  e.d.. Je bent cultuurminded en hebt affiniteit met theater, festivals en podiumkunsten. Je bent tenminste 3 maanden in de zomer beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Zwolle. Fulltime beschikbaarheid tijdens en in aanloop naar festival is een vereiste.

Wij bieden

Een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen. Je draait mee in een zeer productief, inventief klein team. Je inbreng is van harte welkom. In overleg kijken we naar jouw leerdoelen en welke werkzaamheden daar het beste bij passen.

Aangezien de stage in de zomer valt bieden we je de mogelijkheid je stage af te ronden vóór het nieuwe schooljaar begint. Vakantie is in overleg te combineren. Daarnaast ontvang je een leuke stagevergoeding

Interesse? Mail dan naar: marketing@stadsfestival.nl o.v.v. Sollicitatie Stagiair Marketing & Communicatie Stadsfestival. Graag voor 30 april 2018 reageren. Gesprekken zullen plaatsvinden in week 19. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Nienke Schutte, Marketing & Communicatie, 038-4277375 of nienke@stadsfestival.nl


diagonale streep Uitgelicht

Orkater - 237 redenen om door te gaan

Orkater

237 redenen om door te gaan
di 21 mei 20.00 uur

informatie Meer info

Onze straat - Het Nationale Theater

Onze straat

Het Nationale Theater
6 t/m 7 mei

informatie Meer info

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019 - met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019

met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.
22 t/m 23 mei

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Bezoek drie voorstellingen van Het Nationale Theater voor € 39,-

Bezoek drie voorstellingen van Het Nationale Theater voor € 39,-

Citizen K., Onze Straat en De Wereld volgens John

kalender wo 3 april 2019

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op