Zwolse theaters zoekt per september 2020 een stagiair(e) sales & evenementen

(minimaal 36 uur per week)

Initiatiefrijk, een passie voor evenementen, een hart voor theater en een hands on mentaliteit: de vier belangrijkste vaardigheden van een stagiair(e) die wij zoeken! Je gaat graag aan de slag op een afdeling die verantwoordelijk is voor de commerciële events in de theaters. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen Zwolse theaters: gastontvangst, marketing/programmering, productie, horeca en techniek. Daarnaast werken we samen met onze opdrachtgevers, leveranciers, onderwijs en vakgenoten.

Het theater: de plek waar men samenkomt voor ontmoeting en beleving. Zwolse theaters is een bron van inspiratie, creatie en verbinding, ook voor zakelijke en culturele events. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Ons team werkt vanuit passie, kennis en creativiteit. Samen geven wij identiteit aan het event. Van groots idee tot het allerkleinste detail. Zwolse theaters heeft twee uitzonderlijke locaties, elk met een eigen karakter. Theater De Spiegel is groots en indrukwekkend en voorzien van de modernste technieken. In Schouwburg Odeon ontmoeten heden en verleden elkaar en is deze locatie zeer geschikt voor kleinschalige events. Van vergadering in één van de bovenfoyers tot meetings, lunch of borrel. Bij elk event is ons doel: verrassen, boeien en binden.

Ben jij leergierig en heb je een grote interesse in commercie en events? Dan zoeken we jou!

 

Je talenten:

·         Je hebt veel affiniteit met marketing / communicatie, vooral social media marketing

·         Je hebt feeling met het schrijven van teksten / nieuwsberichten

·         Goed in de Nederlandse taal; je bent een kei aan de telefoon en in het maken van offertes en bevestigingen;

·         Je hebt enige werkervaring in bijvoorbeeld horeca of een andere dienstverlenende branche; je weet wat het is om de beste service te verlenen;

·         Je draait je hand niet om voor administratieve werkzaamheden, zoals het maken van facturen en het juist verwerken van informatie in de systemen.

·         Denken in oplossingen; alles kan!;

·         Flexibel; een avond of een keer in het weekend werken is geen probleem;

·         Zelfstandig; je werkt vanuit een proactieve houding en gaat lekker aan de slag;

·         Teamplayer; samenwerken is ‘your middle name’.

 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een tweede, derde- of vierdejaars student (mbo/hbo) die meeloopt met onze afdeling voor een periode van zes maanden. Het betreft een meewerkstage voor minimaal 36 uur per week. Je ondersteunt in de sales, events en congressen. Je neemt de telefoon aan en verstrekt mogelijke opdrachtgevers informatie over de verhuur van onze theaters. Je maakt offertes, bevestigingen en facturen voor opdrachtgevers en voert alle zaken in de diverse systemen in.

 

Wat bieden wij jou?
Zwolse theaters is een leuke, flexibele organisatie, waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan. Je komt te werken in een open, betrokken en enthousiast team. Wij bieden een stagevergoeding. Werken bij Zwolse theaters betekent meewerken aan iets unieks!

 

Interesse?
Stuur dan voor dinsdag 30 juni 2020 een e-mail met je CV en motivatiebrief naar Zwolse theaters: t.a.v. Kim Gerrits, HR adviseur, sollicitatie@zwolsetheaters.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Robert Vugteveen, manager afdeling Sales & Evenementen via telefoonnummer 038-4277383 of via r.vugteveen@zwolsetheaters.nl.


diagonale streep Uitgelicht

Eva van Manen - Theater Na de Dam

Eva van Manen

Theater Na de Dam
ma 4 mei 21.00 uur

informatie Meer info

Sven Ratzke - Where are we now

Sven Ratzke

Where are we now
za 25 apr 20.30 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Theater voor thuis

Theater voor thuis

Genieten van theater vanaf de bank

kalender di 31 maart 2020

informatie Lees meer

Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 15.00 uur

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur
Wegens coronamaatregelen t/m 6 apr gesloten

Kassa Theater De Spiegel
Gesloten wegens Coronamaatregelen

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 19.00 uur)