Events bij Zwolse Theaters

Events in the spotlight!
Het theater: de plek waar men samenkomt voor ontmoeting en beleving. Zwolse theaters is een bron van inspiratie, creatie en verbinding, ook voor zakelijke en culturele events. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Ons team werkt vanuit passie, kennis en creativiteit. Samen geven wij identiteit aan uw event. Van groots idee tot het allerkleinste detail

Zwolse theaters heeft twee uitzonderlijke locaties, elk met een eigen karakter. Theater De Spiegel is groots en indrukwekkend en voorzien van de aller modernste technieken. In Schouwburg Odeon ontmoeten heden en verleden elkaar en deze locatie is zeer geschikt voor kleinschalige events. Van vergadering in één van de bovenfoyers tot meeting, lunch of borrel in Café Foyé. Bij elk event is ons doel: verrassen, boeien en binden.

Een groots congres, intieme meeting, of ander event in het theater? Dat kan! Neem contact op met de afdeling Sales & Events voor de mogelijkheden.
038 - 42 773 83 / evenementen@zwolsetheaters.nl

 


Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen, waarin ik wekelijks op de hoogte gehouden word van het nieuws rond Zwolse theaters en haar activiteiten.

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Contact

Afdeling Sales & Events

038 - 42 77 383
evenementen@zwolsetheaters.nl


favoriet van Volg ons op